کارگاه آموزشی سلامت و امنیت غذایی
کارگاه آموزشی سلامت و امنیت غذایی در اداره کل بیمه سلامت خوزستان
کارگاه آموزشی سلامت و امنیت غذایی و پویش کاهش مصرف نمک،شکر،چربی و مواد نگهدارنده از رژیم غذایی با حضور مدیران ستادی اداره کل و روسای ادارات شهرستانی توسط مسعود سپهری نیا دبیر کار گروه بیمه سلامت با هدف ارتقاء سطح سلامت و آگاهی و راههای پیشگیری از بیمارهای خطر ساز و استفاده از خوراکی های سالم برگزار شد.
با توجه به افزایش بیماریهای غیر واگیر از جمله دیابت ،فشار خون ،چاقی وسایر بیماریهایی که در اثر استفاده نادرست از مواد غذایی وهمچنین استفاده بیش از حد از مواد قندی ،فست فود ها وغذا های پرچرب وشور که با عث افزایش سطح بیما ری های غیر واگیر فوق الذکر در جامعه شده است .این اداره کل تصمیم به افزایش سطح اطلاعات همکاران وبرگزاری کارگاه آموزشی سلامت و امنیت غذایی نمود که در مرحله اول جهت روسای روسای ادارات ستادی نمود.
برچسب ها :امنیت غذایی ، کارگاه آموزشی ، موادغذایی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰