اداره کل بیمه سلامت خوزستان پیشگام در خدمات الکترونیکی
آئین پروژه نسخه نویسی در شهرستان ایذه آغاز شد
این مراسم باحضور معاون ، روسای ستادی و کارشناسان اداره کل بیمه سلامت خوزستان ، رئیس نظام پزشکی شهرستانهای ایذه و باغملک، مسئول شبکه بهداشت و درمان ایذه ، رئیس اداره بهزیستی ، مدیر شبکه بهداشت باغملک و موسسات طرف قرارداد در شهرستان ایذه برگزار شد .
معاون اداره کل بیمه سلامت خوزستان دکتر امام زاده در آئین آغاز پروژه نسخه نویسی الکترونیک از مزیت های اجرای این طرح ملی را استقراردولت الکترونیک، حذف دفترچه، کاهش زمان، مدیریت بهینه منابع صرفه جویی درکاغذ، کاهش تقاضاهی القایی وتبادل اطلاعات (سرپایی) بیان کرد.
وی افزود : هدف حذف دفترچه در چرخه درمان سازمان بیمه سلامت کشور است .
معاون بیمه سلامت خوزستان ادامه داد : اجرای این طرح ابتدا در حوزه بستری و سرپایی آغازکردیم ، و در حوزه بیمارستانها استان خوزستان بعنوان استان پایلوت در هر دانشگاه یکی مجری اجرای این طرح در بحث بستری می باشد ، که در تیرماه سال جاری آغاز بکار خواهد کرد .
امام زاده عنوان کرد: پیش از این طرح نسخه نویسی الکترونیک به صورت پایلوت در شهر حمیدیه اجرا شد و ایذه دومین شهرستان مجری این طرح انتخاب شده است . شهرستان ایذه بدلیل ظرفیت بالا ،وجود متخصصان متعدد و دارا بودن همه موسسات طرف قرارداد میتواند به عنوان اولین شهرستان رسمی این طرح در استان خوزستان باشد.
در ادامه رئیس بیمه سلامت شهرستان ایذه سپهریان در آئین آغاز آموزش نسخهنویسی الکترونیک بیان کرد: حدود ۱۴۲ هزار نفر بیمه شده در شهرستان ایذه وجود دارد ، که تعداد ۹۶ هزار نفر بیمه روستایی در قالب صندوق های کارکنان دولت و سایر اقشار بیمه سلامت و ایرانیان می باشد و تعداد ۲۰ مطب پزشک عمومی و متخصص ، ۱۳ داروخانه و ۴ آزمایشگاه و ۳۰ مرکزدیگر که شامل بیمارستان ، درمانگاه و شهری و روستایی و فیزیوتراپی و غیره در این شهرستان در حال فعالیت هستند.
کوروش سپهریان در ادامه افزود : حفظ تعامل با بیمه شدگان از مهمترین دستاوردهای سازمان بیمه سلامت کشور است و با توجه به طرح توسعه نظام سلامت و اجرای الکترونیکی ، نرم افزار نسخ الکترونیکی در راستای صرفه جویی در وقت و هزینه بسیار موثر است .
وی افزود : با مطرح شدن شهرستان ایذه بعنوان مجری طرح نسخه نویسی الکترونیک با استقبال خوب فرماندار ، شبکه بهداشت و درمان ، نظام پزشکی ،پزشکان و موسسات طرف قرارداد مواجع شدیم که امیدواریم با تعاملات لازم و همدلی و همکاری هرچه سریعتر این امر محقق شود.
سپهریان با اشاره به تعهد سازمان در خصوص طرح تشویقی یادآور شد : پزشکان و موسسات طرف قرار داد با ارائه اسناد پزشکی در هرماه ۹۰ درصد مطالبات آنها ظرف حداکثر یک هفته پرداخت خواهد شد.
در ادامه این دوره آموزشی ، مهندس بوغنمیه رئیس اداره آمار و فناوری اطلاعات به آموزش گام به گام نسخه نویسی الکترونیک پرداخت.
در پایان این دوره آموزشی ، معاون بیمه سلامت خوزستان به سوالات شرکت کنندگان در خصوص طرح نسخه نویسی الکترونیک پاسخ داد.
برچسب ها :پروژه نسخه نویسی ، شهرستان ایذه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰